Bandagenda.com - Online Artist Services  
  home    gratis registreren    uitleg    contact 
 

iCal Synchronisatie

De beta versie (testversie) van de iCal exportmodule is actief. De afspraken in Bandagenda zijn nu automatisch door te plaatsen naar je eigen digitale agenda op je computer of pda / smartphone. De meeste digitale agenda's (Outlook, Apple iCal, Google Agenda) kunnen gegevens uitwisselen via het iCalformaat. In Bandagenda zit een iCal export functie, kijk als je bent ingelogd op de pagina 'gegevens' om te kijken hoe dit werkt.

PDA / Mobile versie

Bandagenda is nu ook goed bereikbaar voor PDA's en mobiele telefoons. Via pda.bandagenda.com kom je op een speciale pagina waar je afspraken kunt inzien en ook toevoegen, ook de contactpersonen zijn beschikbaar via de PDA versie. Kortom, alle functies die je onderweg nodig hebt.

Gratis link op zoekeenartiest

Een overzichtelijke artiestenindex waar bands, artiesten, muzikanten etc gratis een link kunnen plaatsen.
www.zoekeenartiest.nl

Basmarkt.nl

Gratis vraag aanbod site voor bassisten. Zoek je een 2e hands basgitaar of heb je er 1 te koop?
www.basmarkt.nl

Inlog problemen

Recentelijk ontvingen we klachten van mensen die dubbel moeten inloggen. Dit heeft te maken nieuwe beveiligingsinstellingen. Gebruik bij inlogproblemen alleen het www.bandagenda.com domein en zorg ervoor dat de browser cookies accepteerd. Als je het systeem vanaf Bandagenda.nl of .be benaderd kan het zijn dat je dubbel moet inloggen.

Gratis eigen website

Gebruikers van Bandagenda kunnen gratis een eigen website maken met de nieuwe module: presentatiepagina!
Lees verder>>>

Professionele CMS systemen

In samenwerking met Newmediapartners.nl heeft Bandagenda een CMS (content management systeem)gemaakt om een website mee te beheren. Uniek aan dit systeem is dat het achter vrijwel iedere layout gebruikt kan worden. Iedereen die met een tekstverwerker als wordt kan werken kan nu zelf zijn website beheren. In de basisversie zijn een onbeperkt aantal pagina's en nieuwsberichten te maken. Het menu wordt automatische gegenereerd. In de proversie zit standaard een taalswitch en een menu met 3 levels. Dit CMS is te combineren met modules als een online-shop en een artiestendbase. Voor meer informatie neem contact op met www.newmediapartners.nl.

Nieuwe server

03-09-05 >>
Bandagenda.com is inmiddels uitgegroeid tot een serieus communicatieplatform voor iedereen die met opties en boekingen te maken heeft. Onze server begon het qua perfomance soms behoorlijk moeilijk te krijgen. In 2004 hadden we een uptime van 99,6%, de laatste maanden kregen we af toe time-outs. Daarom hebben we nu een geinvesteerd in een nieuwe snellere server die rechtstreeks aangesloten is op de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX locatie). Tijdens de verhuizing zijn beide servers gekoppeld aan de database op de nieuwe server. We hopen met deze upgrade het service level dat u van ons gewent bent voort te kunnen zetten en ... als we zo doorgroeien zal in 2006 Bandagenda versie 2.0 een feit worden!

Online artiesten- en DJ shop voor boekers

De makers van Bandagenda hebben speciaal voor boekers en artiestenbureaus een aantal webapplicaties ontwikkeld. Een basic versie waar de boeker via een CMS (content management systeem)acts met een presentatiepagie kan plaatsen in een zoekmodule.
Optioneel kan deze module uitgebreid worden tot een compleet viritueel boekingskantoor waar het optie, kijkdata en boekingsproces helemaal geautomatiseerd is. Neem contact op voor meer informatie.

band.... ? agenda

Toen we 2 jaar geleden enthousiast begonnen aan dit project waren we volledig gefocusd op bands. Waarschijnlijk omdat we zelf allemaal in bands spelen. Nu blijkt dat bijna 40% van de gebruikers geen bands zijn. Artiesten, Pa verhuurbedrijven, acteurs, dansers en zelfs atractieverhuurbedrijven maken gebruik van "Band"agenda. Moeten we de naam gaan veranderen? Dat niet maar we gaan er wel een paar namen bijzoeken, ideeen? geef ze door via het contactformulier en maak kans op een jaar gratis abonnement!

beschikbaarheidscheck

Een handige module om aan je eigen website te koppelen. Een bezoeker (klant of boeker) kan een datum ingeven. Automatisch wordt de online agenda geraadpleegd om te kijken of je nog beschikbaar bent op deze datum. Bij beschikbaar kan de bezoeker online een optie plaatsen, bij niet beschikbaar wordt er een medling weergegeven dat de act niet beschikbaar is. Waarom de act wel of niet beschikbaar is kan de bezoeker niet zien. Dit kan een andere optie, boeking, vakantie etc zijn. Privacy gegarandeerd!!!

webdesign

snaren
 
  Adverteren bij Daisycon

© 2018 Bandagenda.com | Internet Marketing | domeinnamen muziek, band, artiest te koop |
website bouwen?