Bandagenda.com - Online Artist Services  
  home    gratis registreren    uitleg    contact    links 
 

Uitleg
Om gebruik te kunnen maken van Bandagenda moet er eerst een bandaccount aangemaakt worden. De persoon die de zaken regelt (hierna "bandleider" genoemd) dient zich eerst te registreren.

Als deze registratie voltooid is kan de bandleider de bandagenda aanmaken en de overige bandleden uitnodigen om lid te worden van deze agenda (zoek de e-mailadressen vast op!).

De overige leden ontvangen automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om zich te registreren en te koppelen aan de band. Deze registratie is eenvoudig en wordt in het e-mailbericht verder uitgelegd.

Zodra de bandleden zich geregistreerd hebben is de Bandagenda klaar voor gebruik.

Tijdelijk kun je het systeem 2 maanden gratis en vrijblijvend proberen. Na de proefperiode ontvang je een e-mail met de vraag of je door wilt gaan. Indien je de agenda wilt blijven gebruiken kun je een abonnement nemen voor € 5,- per maand per band (tot 10 gebruikers) ex btw. Indien je geen abonnement neemt worden alle gegevens op de vervaldatum gewist.

let op: Als je al een Bandagenda account hebt registreer dan niet opnieuw maar login, klik op gegevens en volg de aanwijzingen. Je kunt met 1 (persoonlijke)login meerdere agenda's beheren.

 
  Adverteren bij Daisycon

© 2018 Bandagenda.com | Internet Marketing | domeinnamen muziek, band, artiest te koop |
website bouwen?